• ResolvedPlugin Author kkarpieszuk

(@kkarpieszuk)

Hello everyone!

I am happy to announce I’ve released a new version. The only fix is to make this plugin working on multisite installations!

Please let me know if you see any troubles.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Dzień Dobry! Mam pytanie odno?nie wtyczki, Na sklepie mam promocj?, Cena g?ówna to 129,99 z?, Cena promocyjna 99,99 z? i taka cena promocyjna by?a przez 2-3 miesi?ce. Dzisiaj postanowi?em obni?y? cen? na 89,99 z?, wtyczka wykaza?a, ?e Najni?sza cena w ci?gu ostatnich 30 dni to: 89.99?z?, a w takim przypadku nie powinno by? 99,99 z?? B?d? wdzi?czny za odpowied?, bo nie wiem czy wtyczka dzia?a prawid?owo, czy ja nie do końca rozumiem jak powinna dzia?a? ??

Plugin Author kkarpieszuk

(@kkarpieszuk)

to zalezy jak jest wtyczka ustawiona w woocommerce > wc price history.

jesli ustawiona jest by pokazywac zawsze najnizsza cene, to wtedy pokaze wlasnie te, bo jest ona najnizsza w ciagu ostatnich 30 dni, lacznie z dniem ustawienia

jesli jest ustawiona by pokazywac tylko w promowanych produktach, trzeba wtedy zaznaczyc by nie pokazywalo ceny z dnia rozpoczecia promocji. do tego dodatkowo po dodaniu ceny promocyjnej w “schedule” ponizej ceny trzeba wybrac dzien w ktorym zaczyna sie promocja. czyli prosze wybrac dzien kiedy Panstwo ustawili cene 89,99, nei bedzie ona wtedy uwzgledniana

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.