2 BUG: WITH DISQUS AND WITHOUT DISQUS
-
Hello,
I have configured everything and the system works properly on the e-mail side and send reminder. However there are several side-displaying bugs of the comets.
BUG WITH ACTIVE DISQUS:
1. IN THE PRODUCT PAGE I DO NOT DISPLAY THE REVIEWS IN THE APPROVED TAB
2. IN THE PARTY ADMIN MAKES THAT THERE ARE 2 REVIEWS / COMMENTS TO BE MODELING IN THE SECTION COMMENTS ARE NOT DISPLAYED EVEN IF THERE IS THE NUMBER TO BE APPROVEDBUG WITH DISQUS DISABLED:
2. IN THE ADMIN PART I HAVE REVEALED THAT THERE ARE 2 REVIEWS / COMMENTS TO BE MODELING IN THE SECTION COMMENTS ARE NOT DISPLAYED EVEN IF THERE IS THE NUMBER TO BE APPROVED – The only way to display them is to force the database but after it’s a bug in the count
3. I HAVE TO KEEP OFF IN THE WOOCOMMERCE-SETTINGS-REVIEWS THE MODERATION TIP TO DISPLAY THE REVIEWS LEAVED BY THE CUSTOMERS IN THE PRODUCT TABI kindly ask you how to solve the problem because I would like to buy the plugin in the premium version but first everything must work
Thank you
Chiara*******************************************************************************
Salve,
ho configurato tutto e il sistema funziona correttamente lato e-mail e invio promemoria. Tuttavia ci sono diversi bug lato visualizzazione dei commeti.
BUG CON DISQUS ATTIVO:
1. NELLA PAGINA DEL PRODOTTO NON MI VISUALIZZA LE RECENSIONI NELLA TAB APPOSITA
2. NELLA PARTE ADMIN MI SEGNALA CHE CI SONO 2 RECENSIONI/COMMENTI DA MODERARE MA NELLA SEZIONE COMMENTI NON SONO VISUALIZZATI ANCHE SE C’è IL NUMERINO CHE CI SONO DA APPROVAREBUG CON DISQUS DISATTIVATO:
2. NELLA PARTE ADMIN MI SEGNALA CHE CI SONO 2 RECENSIONI/COMMENTI DA MODERARE MA NELLA SEZIONE COMMENTI NON SONO VISUALIZZATI ANCHE SE C’è IL NUMERINO CHE CI SONO DA APPROVARE – L’unico modo di visualizzarle è forzare il database ma dopo c’è un bug nel conteggio
3. DEVO TENERE SPENTA NELLA PARTE WOOCOMMERCE-IMPOSTAZIONI-REVIEWS LA SPUNTA DELLA MODERAZIONE PER VISUALIZZARE NELLA TAB PRODOTTO LE RECENSIONI LASCIATE DAI CLIENTILe chiedo cortesemente come risolvere il problema perché vorrei comprare il plugin nella versione premium ma prima deve funzionare tutto
Grazie
ChiaraThe page I need help with: [log in to see the link]
- The topic ‘2 BUG: WITH DISQUS AND WITHOUT DISQUS’ is closed to new replies.