Viewing 13 replies - 16 through 28 (of 28 total)
  • Thread Starter calvez

(@prizmafolyoirat)

This site can’t be reached ??

Thread Starter calvez

(@prizmafolyoirat)

Azt hiszem a site nem elérhet?

Plugin Author Viszt Péter

(@passatgt)

Thread Starter calvez

(@prizmafolyoirat)

Nem, sajnos nem ok.
    Visszatettem az alap sablonra, kikapcsoltam minden plugint csak a woo és a számlázz maradt.
    Még mindig dobja a hibát.

(@passatgt)

Ugyanez a hiba nálam is. 1.2.4-el próbáltam. Díjbekér?t viszont elkészítette …
    Az 1.2.5-el a hiba nálam megsz?nt.

Thread Starter calvez

(@prizmafolyoirat)

Hello, feltettem az 1.2.5-?t, jónak t?nik, megcsinálta a számlát.

K?sz?net!

(@passatgt)

Ok, k?szi, akkor hamarosan kirakom élesbe ezt a verziót.

Szia Peter,

Ugyanez nekem is a gondom, nem tudok szamlat kiallitani 500-as internal error miatt. Legujabb WP (4.7.4) es Woocommerce (3.0.4), 2.0 szamlazz.hu plugin. Tudnal ebben segiteni? A szerver PHP verzio most lett frissitve 7.1-re. Lehet hogy ezzel van a baj?

Koszi

• This reply was modified 7 years, 7 months ago by lpburny.

Elozo vagyok,

WP debug:

[26-Apr-2017 12:39:28 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function curl_init() in /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-content/plugins/integration-for-szamlazzhu-woocommerce/index.php:562
    Stack trace:
    #0 /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-content/plugins/integration-for-szamlazzhu-woocommerce/index.php(311): WC_Szamlazz->generate_invoice(‘4437’)
    #1 /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-includes/class-wp-hook.php(298): WC_Szamlazz->generate_invoice_with_ajax(”)
    #2 /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(”, Array)
    #3 /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array)
    #4 /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-admin/admin-ajax.php(91): do_action(‘wp_ajax_wc_szam…’)
    #5 {main}
    thrown in /home_hdd/instaxsh/teszt-instaxshop-hu/wp-content/plugins/integration-for-szamlazzhu-woocommerce/index.php on line 562

(@passatgt)

@lpburny valószín?leg PHP7 frissítés után a Curl funkció nem lett be/visszakapcsolva, ez kell a plugin m?k?déséhez.

Igen, kozben tegnap mar sikerult megoldani az uzemeltetommel, ez volt a baj!

Koszi!

(@passatgt)

@lpburny 2.1-ben ellen?rzi a cURL funckiót és kiírja, ha nincs bekapcsolva ??

Viewing 13 replies - 16 through 28 (of 28 total)
  • The topic ‘500 (Internal Server Error)’ is closed to new replies.